Kinderfeest in het Cascadepark Almere Poort.

Voor de 2e keer organiseerde Kidsproof Almere in augustus 2014 een groot kinderfeest in het Cascadepark, samen met kinderdagverblijf De Kleine Wereld, De Schoor en Dé Kindermarkt.

Het Kinderfeest omvat meer dan 50 doe- en beleefactiviteiten voor kinderen van 0-12 jaar. Er zijn activiteiten en workshops. Ook is er een leuke kindermarkt met allemaal leuke hebbedingetjes en kleding voor kinderen; denk aan rugtassen, kleding, broodtrommels, stickers voor op je kamer en nog veel meer. Op de markt kunnen tweedehands spulletjes worden verkocht en gekocht. Lekkere hapjes zijn er in overvloed: pannenkoeken, suikerspinnen en ijsjes. Kortom: een feest voor elk kind!

Onder de activiteiten en workshops waren onder andere: cupcakes versieren, smoothies maken, armbandjes maken, graffiti spuiten, bubblevoetballen, lasergamen, lekker springen op het springkussen, dansen en muziek maken.

De toegang is gratis en je kan een strippenkaart en muntjes aanschaffen. Voor sommige workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Meer weten? Kijk op http://www.kidsproof.nl/Almere of stuur een e-mail naar almere@kidsproof.nl